PROIECTE | Universitatea de Stat "B.P.Hasdeu"

Acceptarea condiţiilor

www.usch.md este site-ul oficial al Universităţii de Stat Bogdan Petriceicu Hasdeu din Cahul (denumită în continuare USCH „B.P.Hasdeu”) pentru asigurarea accesibilităţii şi transparenţei activităţilor acesteia.
Accesul şi utilizarea site-ului se face în termenii şi condiţiile de mai jos.
Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează.
Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea site-ului, pentru a le putea consulta în orice moment.
Accesând pagina web a USCH “B.P.Hasdeu”, utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare.

Descrierea serviciilor Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.usch.md pune la dispoziţia utilizatorilor informaţii, acte normative şi ştiri referitoare la activitatea instituţiei.

Neangajarea răspunderii USCH „B.P.Hasdeu” întreţine acest site pentru a asigura accesul liber la informaţii de interes public privind activităţile instituţiei. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, administratorul va încerca în cel mai scurt timp remedierea acestora.

Reguli generale Administratorul site-ului:
    • va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
    • va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a siteului;
    • pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.
Administrarea contului Contul se va utiliza doar în scopul pentru care a fost permisă crearea lui. Dumneavoastră sunteţi singurul răspunzator de utilizarea contului dvs. www.usch.md  nu-şi asumă răspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvată a contului. Dumneavoastră sunteţi singurul răspunzător pentru daunele cauzate atât site-ului, cât şi altor utilizatori, prin accesarea neautorizată. În calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteţi de acord să nu folosiţi niciun program, aplicaţie sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea furtului de date, modificării sau alterarii site-ului. Sunteţi singurul răspunzător pentru activitatea desfăşurată pe acest site.

Condiţii de folosire a informaţiilor Puteţi prelua, citi sau imprima orice informaţie de pe acest site, cu condiţia să reproduceţi fiecare dintre adnotările despre drepturile de autor sau alte adnotări despre drepturile de proprietate conţinute în orice informaţie pe care o preluaţi de pe site. Totuşi, nu aveţi dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi conţinutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzând aici textul, imaginile, sunetul, video, fără permisiunea USCH „B.P.Haseu”.
De asemenea, trebuie să luaţi la cunoştinţă că orice vedeţi sau citiţi pe acest site are drepturi rezervate de copyright fără o altă notificare specială.