PROIECTE | Universitatea de Stat "B.P.Hasdeu"

QFORTE | Evenimente si noutati

HOME / QFORTE

SEMINAR DE INFORMARE CU PRIVIRE LA REZULTATELE VIZITEI DE STUDIU LA UNIVERSITATEA DIN MONTPELLIER (FRANȚA), UNIVERSITATEA DIN SALAMANCA (SPANIA) 25 februarie 2022

In data de 25 februarie 2022, în cadrul proiectului QFORTE, finanțat de programul Erasmus+, Universitatea de Stat „B. P. Hasdeu” din Cahul a organizat seminar de informare cu privire la rezultatele vizitei de studiu la Universitatea din Montpellier (Franța) și Universitatea din Salamanca (Spania).

Scopul acestei activități a constatat în familiarizarea participanților cu:

  • Proiectului „QFORTE – Enhancement of Quality Assurance in Higher Education System in Moldova”, nr. 618742-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP.
  • Prezentarea procesului și principiilor organizării procesului de asigurare internă a calității, specificul cadrului național de asigurare a calității, proceduri naționale de acreditare instituțională și evaluare externă în cadrul Universității din Montpellier.
  • Analiza experienței Universității din Salamanca (Spania) – evaluarea și acreditarea programelor de studii; acreditarea instituțională; evaluarea cadrelor didactice; evaluarea publicațiilor științifice; evaluarea activităților de cercetare; asigurarea calității în transferul tehnologic.

La evenimentul organizat au participat cadrele didactice a USC

Pentru mai multe informații, accesați pagina web a proiectului — https://qforte.usm.md/ro/

Agenda Eveniment (vezi aici…)